On juuri äänestetty tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Nyt kun se on virallista, uskotteko, että homo- ja lesboliitot tulevat lisääntymään? En ymmärrä ahdasmielisyyttä, ketä vaivaa ketä kukin rakastaa. Nainen naista, mies miestä, mies naista, nainen miestä. Mitä toisen rakkaus ja onni on toiselta pois? Rakastakoon kukin ketä haluaa.

Ihmettelen joidenkin ahdasmielisyyttä asiassa. Toisaalta lesbous ja homous tuntuu välillä olevan aikamme trendi. Nuoret tytöt kokeilevat usein lesbosuhteita. Tunnustan itsekin kokeilleeni. Ei se rakkaus katso kohdetta. Molemmissa suhteissa on omat hyvät puolensa, sekä varmasti ne huonotkin. Tosiasia kuitenkin on, että saman sukupuolen edustaja ymmärtää omaa sukupuoltaan paremmin.

Itse olen siis sitä mieltä, että ihmiset saavat pariutua kenen kanssa haluavat, kunhan se on molemmille vapaaehtoista. Tämän ulkopuolelle jätän suosiolla mm. lapsiavioliitot. Minulla on ystäväpiirissäni homopari, jotka ovat tehneet kaksi lasta lesbopariskunnan kanssa, asuvat yhteistä paritaloa. Lesbot omassa päässään, homot omassa päässään, lapset kummassakin vaihdellen. En ole varma, kiusataanko lapsia koulussa tästä, muutenhan olosuhteet ovat aika ihanteelliset. Kaksi isää, kaksi äitiä ja liuta mummoja ja vaareja. Ainakin lapsilla on rakastavia ihmisiä paljon ympärillään.

Äänestyksen tulos on kyllä ihan oikea, nyt yhteiskuntakin sallii valinnan vapauden.